Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στην Αλβανία για τη νίκη ο Θρύλος


Για την Αβανιά αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, εκεί όπου την Πέμπτη στις 21.30 θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για τα προκριματικά του EuropaLeague κόντρα στην Μπέσα.

Ο Έβαλντ Λίνεν επέλεξε να πάρει μαζί του 22 παίκτες και συγκεκριμένα τους Νικοπολίδη, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Βαλεριάνο, Μοντέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτη, Επστάιν, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Κατσικογιάννη, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Μιραλάς, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Σοϊλέδη, Κρητικό, Βάντερσον, Ρουγκάλα, Ν. Παπαδόπουλος και τους τιμωρημένους Νταρμπισάιρ και Μέλμπεργκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο «Κεμάλ Στάφα», όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας και όπως όλα δείχνουν οι 11 που θα παρατάξει ο Γερμανός τεχνικός του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση θα είναι οι Νικοπολίδης, Χολέμπας, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Μπράβο, Μαρέσκα, Ντουντού, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μιραλάς, και Ντιόγο.

Λίγο πριν ταξιδέψουν οι Πειραιώτες, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα, τονίζοντας: "Σε καμία περίπτωση δε μας φοβίζει το άγνωστο που θα συναντήσουμε στην Αλβανία. Την Μπέσα την γνωρίζουμε ως ομάδα, την έχουμε μάθει. Εμείς από πλευρά μας, κάναμε αρκετά καλή προετοιμασία, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τελικά θετικό αποτέλεσμα".

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ραούλ Μπράβο: "O στόχος μας στο πρώτο παιχνίδι με την Μπέσα, είναι να καθαρίσουμε την πρόκριση από την Πέμπτη (15/7). Δουλέψαμε σκληρά, κάναμε καλή προετοιμασία σαν ομάδα και πάμε για τη νίκη. Βέβαια, είναι σίγουρα περίεργο το ότι πάμε τέτοια εποχή για να δώσουμε επίσημο ματς, αλλά είναι αισιόδοξος, ότι θα τα καταφέρουμε".

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου