Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ




Μέσα στην εβδομάδα που άρχισε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Τζενάρο Γκατούζο στον Ολυμπιακό. Καθοριστικό σημείο, η συνάντηση που θα έχει σήμερα η αύριο ο Ιταλός μεσοαμυντικός με την διοίκηση της Μίλαν για να διαπιστώσει εάν μπορεί να μείνει να ελεύθερος ή όχι…

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Γκατούζο και ο μάνατζέρ του θα έχουν συνάντηση με με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και α φανουν οι προθέσεις της Ιταλικής ομάδας.

Ο Γκατούζο επιθυμεί να πάρει ένα ποσό από την Μίλαν και να μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί με αποδοχές 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Ενα ποσοα ραρκετα μεγάλο, αλλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέιχνει να θέλει πολυ τον πάικτη, για να ολοκληρωθει με τον καλ΄τερο τρόπο το ρόστερ.

Το κακό, είναι ότι εάν ο Γκατούζο μείνει ελεύθερος θα αποτελέσει καλή επιλογή και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ήδη, υπάρχουν πληροφορίες από την Ρωσία που φέρνουν την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να προσφέρει συμβόλαιο για τρία χρόνια με καλύτερες αποδοχές.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου