Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μαθία και επίσημα στον Θρύλο!


Τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ο Εντουάρντο Μαθία.

Ο Ισπανός συναντήθηκε σήμερα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Σωκράτη Κομινάκη και ήρθαν σε οριστική συμφωνία, με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να τον ανακοινώνει.

Έτσι και σε συνδυασμό με το ραντεβού που είχε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πλέον δρομολογούνται εξελίξεις στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν, λόγος για τον οποίο άλλωστε αποκτήθηκε και ο Μαθία, αφού στο Λιμάνι τον θεωρούν ιδανικό προκειμένου να χειριστεί τόσο τους στόχους του Ολυμπιακού, όσο και τις αποδεσμεύσεις.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Εντουάρντο Μαθίας, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ο Μαθία δεσμεύτηκε μέχρι της 16 Μαϊου να παραδώσει μία λίστα με αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που πιθανότατα θα επηρεάσει και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Όσον αφορά το ραντεβού με τον Βαλβέρδε, ο Βάσκος τεχνικός τα είπε για τρεις ώρες και πλέον με τον κ. Μαρινάκη εν όψει της νέας περιόδου.

Σημαντικότερη απόφαση που πήραν οι δυο άνδρες ήταν πως όλες οι κινήσεις θα πρέπει ολοκληρωθούν το συντομότερο, ώστε η προετοιμασία της ομάδας στις 4 Ιουλίου, να ξεκινήσει με το ρόστερ συμπληρωμένο, ενώ ο Βαλβέρδε άναψε και το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει και το θέμα του Μαθία.

Από κει και πέρα έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, στις 10 και 12 Μαϊου, στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου