Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σε αναμονή για Βαλβέρδε.


Το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαρβέρδε στους ερυθρόλευκους παραμένει στην επικαιρότητα τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πρώτες ενδείξεις από το περιβάλλων του Βάσκου τεχνικού είναι ότι ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να παραμείνει στους πρωταθλητές. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του φυσικά θα παίξει η απόφαση της οικογένειας του ώστε πλέον να έρθουν όλοι και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.
Ο Βαλβέρδε πάντως παρά το ότι ακούγεται δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του, από την Μπιλμπάο αν και στον οικονομικό τομέα τα χρήματα που είναι να πάρει από τον Ολυμπιακό είναι πολύ περισσότερα από την Ισπανία και θα φτάσουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Στον Ολυμπιακό πάντως είναι προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια και ακόμα και αν δεν συνεχίσει ο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση που δεν είναι άλλη από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ενώ έχει δεχτεί και πρόταση από την Γαλατασαράι.




Όσο αναφορά τα μεταγραφικά οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Καλέμ Χάιλαντ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ παραμένει και σαν πρώτη επιλογή ο Κάρλος Σάντσες. Άλλωστε μετά την φυγή του Ντουντού, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων. Μάλιστα για τον Σάντσες σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ περίπου.
Φυσικά στα υπ’ όψιν παραμένει και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό, ο οποίος φέρεται να έχει κλείσει στη Σεβίλλη, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα. Όσο αναφορά από την εγχώρια αγορά οι πρώτοι στόχοι είναι οι Ντουγκλάο και Αμπντούν από την Καβάλα και οι Ανάκογλου και Γεωργιάδης από τον Πανσερραϊκό.
Μετά την Βέρντερ Βρέμης και η Σάλκε έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους ενώ αναμένεται και ανανέωση στο συμβόλαιο του. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλ. Αλεξάνδρας και διάθεση της διοίκησης, όπως αναφέραμε, είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου, κάτι στο οποίο είναι σύμφωνος και ο παίκτης.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου