Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αίσιο τέλος με Βαρβέρδε.


Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ με τον Ερνέστο Βαρβέρδε αφού τελικά ο Βάσκος τεχνικός απάντησε θετικά στους πρωταθλητές και θα παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμα χρονιά στον Πειραιά.
Το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαρβέρδε την Πέμπτη το μεσημέρι είχε ουσιαστικά τυπικό χαρακτήρα αφού ήδη από χτες ο Ισπανός είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις ώστε να παραμείνει μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον κ Μαρινάκη.
Στην σημερινή συνάντηση που ξεκίνησε στις 14.00 το μεσημέρι εκτός από τον κ Μαρινάκη και τον κ Βαλβέρδε έδωσε το παρόν και ο μάνατζερ του Ισπανού Ινιάκι Ιμπάνιεθ ενώ από την πλευρά της διοίκησης, παραβρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος. Μετά το τέλος της συνάντησης η εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη, δήλωσε ότι όλα είναι καλά, όλα κλεισμένα, και ο Ισπανός συνεχίζει στον Ολυμπιακό με το υπάρχον συμβόλαιο. Οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν και τυπικά την παραμονή του Βαλβέρδε στους πρωταθλητές θα γίνουν την Κυριακή στην φιέστα με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη.
Εκτός από το τυπικό μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών συζητήθηκε και ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά. Ο Βαρβέρδε ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας για την προετοιμασία της νέας χρονιάς αλλά και για τους παίκτες που θα πρέπει να έρθουν στους πρωταθλητές εν όψει και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λίνγκ, με πρώτη επιλογή την απόκτηση τριών χαφ και ενός τερματοφύλακα,
Παράλληλα έγινε κουβέντα και για το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας με τον Βάσκο τεχνικό να ενημερώνει τον κ Μαρινάκη για το ποίοι παίκτες πρέπει να μείνουν στο Πειραιά και ποιοι κατά την γνώμη του θα πρέπει να αποχωρήσουν. Πάντως την επόμενη εβδομάδα και μετά την φιέστα με την Λάρισα θα υπάρξει νέο ραντεβού ώστε να οριστικοποιηθεί το πλάνο για την νέα σεζόν.
Όσο αναφορά τις εξελίξεις από τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους δύσκολη αναμένεται να η παραμονή του Ραούλ Μπράβο και τη νέα σεζόν, αφού ο Ισπανός άσος δεν δέχεται μείωση στο συμβόλαιο του κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ. ο Μπράβο αμείβεται με 1.4 εκ. ευρώ τον χρόνο και ο Ολυμπιακός του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που δεν ξεπερνούν τα 700.00 ευρώ.
Την Κυριακή το βράδυ Αντώνης Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί στο ματς με την ΑΕΛ για τελευταία φορά την εστία του Ολυμπιακού, καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση και η ΠΑΕ θα τον τιμήσει για την επταετή προσφορά του στον σύλλογο
Την βράβευση στον Αντώνη Νικοπολίδη θα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ως αρχηγός της ομάδας, θα σηκώσει πρώτος και το τρόπαιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Τέλος τα τυπικά απομένουν για την πρόσληψη του Εντουάρντο Μασία από τον Ολυμπιακό σαν τεχνικό διευθηντή. Ο Ισπανός τα έχει βρει σ' όλα με τους Πειραιώτες και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου