Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ενροτό: «Θέλει να μείνει ο Μιραλάς»!


Μήνυμα προς την διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλε σε σημερινή του συνέντευξη στον βελγικό Τύπο ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό.

Ο ατζέντης του Βέλγου επιθετικού σχολίασε την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στο Λιμάνι, ωστόσο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τελευταίο ραντεβού με την πλευρά των "ερυθρολεύκων".

«Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω… αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός», είπε αρχικά ο Ενροτό.

Πάντως, στην συνέχεια η πλευρά του νεαρού φορ ξεκαθάρισε πως ο Μιραλάς θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να παίζει με την φανέλα των Πειραιωτών.

«Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως, από όσα έχουν προκύψει, το πρόβλημα στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του Βέλγου, φέρεται να είναι το θέμα της ρήτρας, την οποία ο Ολυμπιακός θέλει να ανεβάσει.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου