Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σάρωσε τα βραβεία ο Θρύλος


Ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς, ο πολυτιμότερος παίκτης, το καλύτερο γκολ και οι 5 από τους κορυφαίους της φετινής σεζόν είχαν χρώμα ερυθρόλευκο. Τυχαίο? Δεν νομίζω….
Το βράδυ της Δευτέρας η NOVA βράβευσε τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ για το 2010-11, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ψηφίζεται ως ο καλύτερος προπονητής, τον Αριελ Ιμπαγασα να παραλαμβάνει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, το δεύτερο τέρμα του Τζεμπούρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραισκάκη να αναδεικνύεται ως το καλύτερο της χρονιάς και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κεβιν Μιραλας, Ραφικ Τζεμπουρ, Αριελ Ιμπαγασα και Νταβιτν Φουστερ να βρίσκονται μέσα στην καλύτερη 18αδα της χρονιάς.

Από την άλλη ο Τζιμπριλ Σισε κατάφερε να κερδίσει μονός του τρία βραβεία, αφού εκτός από αυτό του πρώτου σκόρερ, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 18αδα και τιμήθηκε και με το βραβείο της καλύτερης ασιστ στο γκολ που σημείωσε ο Βυντρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας το 2-0.

Επίσης βραβείο καλύτερης απόκρουσης απονεμήθηκε στον Ματίας Ντεγκρα του Αστέρα Τρίπολης για την απόκρουση του στο σουτ του Αλβάρες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αυτό του fair play δώθηκε στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο έδωσε τη φανέλα του σε ένα κοριτσάκι με κινητικό πρόβλημα.

Το βραβείο προσφοράς πήγε στους Αντώνη Νικοπολίδη και Τάσο Κατσαμπη, ενώ η καλύτερη 18αδα της χρονιάς αποτελούταν από τους τερματοφύλακες Δημήτρη Ελευθερόπουλο του Ηρακλή, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο της Κέρκυρας, τους αμυντικούς Γιάννη Κοντοέ του Πανιώνιου, Καλίφα Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου, Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ, Λουκά Βύντρα του Παναθηναϊκός, Τραϊανου Δέλλα της ΑΕΚ, Αβραάμ Παπαδόπουλου του Ολυμπιακού, τους μέσους Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβιντ Φουστέρ του Ολυμπιακού, Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, Νταρσί Νέτο του Αρη, Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας, Βιθέντε Μόνχε του Ολυμπιακού Βόλου και τους επιθετικούς Κέβιν Μιραλάς, Ραφικ Τζεμπούρ του Ολυμπιακού, Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού και Κώστα Μήτρογλου του Πανιώνιου.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου