Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Έτοιμες για τίτλο οι Ερυθρόλευκες !


Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο είναι οι γοργόνες του Ολυμπιακού αφού σήμερα στο Παπαστράτειο έδειξαν την ανωτερότητά τους και βούλιαξαν τη Βουλιαγμένη ξανά με 9-7. Τώρα απομένει μία νίκη για τις 3 που χρειάζονται, και άλλη μια κούπα θα ερθει στο "λιμάνι" από μια ακόμα θρυλική ομάδα.

Ενώ ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο και σημείωσε 2 γκολ με τις Μανωλιουδάκη και Αντωνάκου, η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή. Η Βουλιαγμένη σημείωσε τρία συνεχόμενα γκολ με τις Λιόση, Ασημάκη και Γερόλυμου και πέρασε μπροστά με 2-3.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε αντίθετα με την τη Βουλιαγμένη να σκοράρει πρώτη και να παίρνει διαφορά 2 τερμάτων με γκολ της Ρουμπέση. Όμως και η συνέχεια ήταν η αντίθετη από το πρώτο μέρος αφού οι κοριτσάρες μας πέτυχαν 3 γκολ με τις Αντωνάκου, Μανωλιουδάκη και Αβραμίδου, και με το 3-1 έβαλαν τον Θρύλο μας μπροστά στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο άρχισε να φαίνεται η κούραση των κοριτσιών και η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε. Η Μανωλιουδάκη έβαλε ένα απίστευτο γκολ από τα 15 μέτρα και ξεσήκωσε την κερκίδα, όμως πολύ γρήγορα η Τσουκαλά έφερε το ματς πάλι στο γκολ. Η Φαν Μπέλκουμ όμως είχε πολλή ώρα να μιλήσει και το έκανε με ένα ωραίο γκολ λίγο πριν τη λήξη της περιόδου ανεβάζοντας τη διαφορά στα 2 γκολ, αφού η περίοδος τελείωσε με σκορ 2-1.

Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά αγχωτική αφού η κούραση έκανε τις κοπέλες μας να μην έχουν καθαρό μυαλό και να πέφτουν σε αρκετά λάθη. Αποτέλεσμα ήταν η Βουλιαγμένη να καταφέρει να σημειώσει ένα εύκολο γκολ με την Κονούκ και να μειώσει στο ένα τη διαφορά, κάτι που άγχωσε τις κοπέλες μας. Μετά όμως η Μανωλιουδάκη που σήμερα ήταν η MVP του αγώνα, σημείωσε ένα γκολ από πολύ μακριά και ξεσήκωσε την κερκίδα. Οι φιλοξενούμενες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα αφού η Ρουμπέση με ένα γκολ από πλάγια θέση έκανε το ματς θρίλερ. Η Φαν Μπέλκουμ ήταν αυτή που σφράγισε τη νίκη για τον Ολυμπιακό αφού 50” πριν τη λήξη πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ παρότι είχαν πέσει πάνω της δύο αμυντικοί της Βουλιαγμένης. Το 2-2 της τέταρτης περιόδου διαμόρφωσε το τελικό 9-7, και έδωσε τη δεύτερη νίκη στον Ολυμπιακό, που με μία ακόμα στέφεται πρωταθλητής του 2011.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-1, 2-2

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου