Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δελτιο Sportnews 4-10-2011

Αποφασισμένοι να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκρισης από το παιχνίδι με την Κροατία εμφανιστήκαν οι διεθνείς σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής ομάδας. Προπονήθηκε κανονικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρείτο από ίωση, ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα έβγαλε σήμερα το πρωί και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έφτασε χθες το βραδύ στην Αθήνα και έχασε την πρώτη προπόνηση της Εθνικής. Συγγνώμη ζήτησε ο Φάνης Γκέκας από τους συμπαίκτες του, ενώ σήμερα ο Σαντος τον δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης στο βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του για να ξεκινήσει στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου με τους Πειραιώτες λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο, όμως ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα και θα ήθελε να μείνει στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς έκανε ο Βιθεντε Μονχε σήμερα το πρωί. Ο Φετφατζίδης ακολούθησε ατομικό, όμως αύριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχει μπει και ο Μανιάτης. 15.000 ευρώ το πρόστιμο στον Μιραλας για την συμπροφορά του κατά την διάρκεια της αλλαγή του στο παιχνίδι με την Αρσεναλ.

Συνάντηση με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και πιστοποίηση της πρότασής του με… γνήσιο της υπογραφής επιδιώκει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο κενό έπεσε η προσπάθεια πιστοποίησης της υπογραφής του πρίγκιπα από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον Βλαση Τσακα θα έρθει ο Σουλταν Αλ Σαουντ στη χώρα μας. Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε μόλις δέκα λεπτά από την έναρξή της, αφού δεν έδωσαν το «παρών» οι μέτοχοι. Ορίστηκε επαναληπτική Γ.Σ. στις 17 Οκτωβρίου και μέχρι τότε «παγώνουν» τα θέματα των Αράβων. Την επιθυμία να επιστρέψει μία μέρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football».

Μια ισχιαλγία κράτησε εκτός προπόνησης τον Γκουντγιονσεν και πρόσθεσε ακόμα ένα πρόβλημα στον Μανολο Χιμένεθ, ο οποίος δεν είχε στην διάθεση εκτός των διεθνών και τους Καράμπελα, Μπέλεκ, Λεονάρντο, που ξεκίνησαν αποθεραπεία, Κοντοές και Κλωναρίδης που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και Καφέ που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Επιθετική ανακοίνωση κατά της διοίκησης εξέδωσε η Οριτζιναλ. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στηρίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ και παροτρύνουν τους διοικούντες να φύγουν, κάνοντας λόγο για αλλόθρησκους υπαλλήλους που παίζουν στην πλάτη της ομάδας.

Παίκτες του Παναιτωλικού είναι και επίσημα οι Πέτερ Ντολεζάι, Παύλος Μητρόπουλος και Αλέξανδρος Ζέρης, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι απο τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και ο Γιώργος Καπνόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα. Την απόκτηση του Γάλλου μέσου Στεφάν Νταρμπιόν, από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε η Ξάνθη. Σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου ήρθε ο Ατρόμητος και ο πρώην αριστερός μπακ της Καβάλας θα είναι κάτοικος Περιστερίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για να εξετάσει την έφεση του Αστέρα Τρίπολης κατά της πρωτόδικης απόφασης υποβιβασμού που του επιβλήθηκε, αλλά και αυτές των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων για ΟΦΗ και Θρασύβουλο. Στις 18 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν αναίρεση της απόφασης αφαίρεσης βαθμών από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε υποβιβασμό μέσω κατάληψης των τελευταίων θέσεων, έτσι ώστε να αποκτήσουν ελπίδες παραμονής τους στην Σουπερ Λιγκ.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου