Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δελτιο Sportnews 31-10-2011

Με τους Τοροσίδη και Φέισα στην αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός για την Γερμανία εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει στο Βεστφάλεν την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός οι Γέστε και Φουστέρ. Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα πάρει θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Ζεαν Μακούν λίγο πριν πετάξουν οι ερυθρόλευκοι για το Ντόρτμουντ. 4.000 οπαδούς θα έχεις το πλευρό της η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αύριο στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Τούμπα με 3-1. Ο Κλέιτον στο 33 με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Ο Κουίνσι στο 55 διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το 0-3 το έκανε ο Λέτο από εκτελέσει φάουλ στο 68. Στο 85 ο Κουκουλάκης είδε πέναλτι του Βιτόλο στον Βιειρίνια και έδωσε την δυνατότητα στον Πορτογάλο μέσο του ΠΑΟΚ να μειώσει από την άσπρη βούλα σε 3-1. Σημαντική νίκη σημείωσε και η ΑΕΚ η οποία επιβλήθηκε του Άρη στο ΟΑΚΑ με 3-0. Στο 10 λεπτό μετά από σέντρα του Λεονάρντο ο Λαζαρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας για το 1-0. Στο 39 ο Λυμπερόπουλος μετά από ασίστ του Καφέ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κάλα στο 78. Το γκολ του Σασιασβίλι στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης αλλά και αυτό του Κατσικοκέρη στο 37 ήταν αρκετά για τους Κρητικούς για να επικρατήσουν των Αρκάδων με 2-0. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός κατάφερε να αυτοκτονήσει στο Καραϊσκάκη, καθώς αν και προηγήθηκε στο 45 με γκολ του Τζεμπούρ και με τον Μιραλάς στο 62 έφερε την διαφορά των τερμάτων στα δυο γκολ, στο τέλος ο ΟΦΗ του πήρε την ισοπαλία με τον Μάντζιο να μειώνει με κεφαλιά σε 2-1 στο 73΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γεωργίου με προβολή να γράφει το τελικό 2-2. Μετά από δυο αγωνιστικές ρεπό ο Παναιτωλικός επέστρεψε με νίκη επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης στο Αγρίνιο. Στο 34 μετά από σέντρα του Χαριστέα ο Μητρόπουλος στο ντεμπούτο έκανε το 1-0, ενώ στο 65 ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Εντιμάρ και ο Ρότσα από τα 11 βήματα έκανε το 2-0. Στο Περιστέρι ο Πανιώνιος μπορεί να προηγήθηκε στο 57 με τον Σέμπρι του Ατρόμητου, όμως δεν υπολόγιζε στον Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος πέρασε στο 60’ της αναμέτρησης και κατάφερε με δύο γκολ σε τρία λεπτά ένα στο 61’ και άλλο ένα στο 64’ να φέρει τα πάνω κάτω, δίνοντας τη νίκη 2-1 στους Περιστεριώτες, που παραμένουν αήττητοι στην κορυφή, συγκατοικώντας τον Παναθηναϊκό με 16 βαθμούς, ενώ τρίτος είναι ο Ολυμπιακός με 14.

Το δυο στα δυο έκαναν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στη Δράμα του ΚΑΟΔ με 95-74, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν το Μαρούσι στο ΣΕΦ με 92-63. Αήττητοι συνέχισαν Κολοσσός που νίκησε με 75-66 τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και το Περιστέρι που επικράτησε με 65-55 του Ικάρου στη Γλυφάδα. «Σεφτέ» έκαναν ο Πανιώνιος που κέρδισε με 76-66 τον Ηλυσιακό και η Καβάλα που επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 75-60.

Πομβοχαϊκός και Ηρακλής συνέχισαν με νίκες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της VolleyLeague και συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς. Ο Πομβοχαϊκός επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας της ΕΑ Πατρών, ενώ 3-0 σετ καθάρισε εκτός έδρας και ο Ηρακλής τη Λαμία. Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το ΜΕΤΣ με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει μόλις έναν βαθμό μετά από 3 παιχνίδια. Την δεύτερη του νίκη σημείωσε ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος πέρασε από το Ζηρίνειο με 3-0 σετ της Κηφισίας. Στις νίκες θέλει να επιστρέψει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξένει στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ στις 19.00.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 Γούλβς και διατήρησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τη συμπολίτισσα της Γιουνάϊτεντ. Τζέκο στο 50, Κολάροφ στο 67 και Τζόνσον στις καθυστερήσεις τα γκολ για την Σιτι, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Χαντ με πέναλτι στο 75. Η Άρσεναλ πέρασε σαν σίφουνας από το Λονδίνο επικρατώντας της Τσέλσι με 5-3. Ο Λαμπάρτ άνοιξε το σκορ στο 14 και ο Φαν Πέρσι έφερε το ματς στα ίσια στο 36. Το 2-1 έκανε στο 45 ο Τέρι και το 2-2 στο 49 ο Αντρε Σάντος. Ο Γιουλκοτ στο 55 έκανε το 2-3 και την ανατροπή, όμως ο Μάτα στο 80 έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Ωστόσο ο Φαν Πέρσι με γκολ στο 85 και στις καθυστερήσεις χάρισε την νίκη με 5-3 στους κανονιέρηδες σημειώνοντας παράλληλα και χατ τρικ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 0-1, Νόριτς-Μπλάκμπερν 3-3, Σάντερλαντ-Άστον Βίλα 2-2, Σουόνσι-Μπόλτον 3-1, Γουϊγκαν-Φούλαμ 0-1, Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ 0-2 και Τόττεναμ-ΚΠΡ 3-1.

Στη κορυφή του Σαμπιονά παρέμεινε μετά και την 12η αγωνιστική η Παρί Σεν Ζερμέν που επιβλήθηκε εντός έδρας της ΚΑΕΝ με 4-2. Σημαντικό διπλό πέτυχε η Μαρσέιγ κόντρα στη Ντιζόν της οποίας και επικράτησε με 3-2. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος Λυών-Σεντ Ετιέν 2-0, Αζαξιό-Μπορντό 0-2, Μπρεστ-Λοριάν 3-1, Εβιάν-Οσέρ 3-1, Μονπελιέ-Νανσί 2-0, Νις-Σοσο 1-1, Τουλούζ-Ρεν 1-0 και Βαλενσιέν-Λιλ 0-0.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Γερμάνια μετά και τη νίκη της με 4-0 επί της Νυρεμβέργης. Έχασε έδαφος η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έμεινε στο 1-1 με την Στουτγάρδη. Ανέβηκε στην δεύτερη θέση η Σάλκε μετά το 3-1 κόντρα στην Χόφενχαϊμ. Στα υπόλοιπα ματς της 11ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-1, Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 2-1, Βόλφσμπουργκ-Χέρτα 2-3, Μάιντς-Βέρντερ 1-3, Κολωνία-Άουγκσμπουργκ 3-0 και Αμβούργο-Καϊζερλσαουτερν 1-1.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου