Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο Sportnews 26-10-2011

Χωρίς κόσμο κινδυνεύει να δώσει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη την 10η αγωνιστική, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος για επεισόδια των οπαδών των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στη Κρήτη. Δεν προλαβαίνουν όπως όλα δείχνουν οι Τοροσίδης και Φέισα το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού και σήμερα οι δυο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή τους αναμένεται στο ματς με την Μπορούσια στη Γερμανία. Εκεί θα λείψει σίγουρα ο Φουστέρ ο όποιος υποβλήθηκε σήμερα σε νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι η κατάσταση του τραυματισμού του εξελίσσεται ομαλώς και έχει παρουσιάσει βελτίωση, όμως η επάνοδος του υπολογίζεται για μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Συνάντηση με τον Τραϊανό Δελλα είχε σήμερα ο Σταύρος Αδαμιδης προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί με την δήλωση του Προέδρου της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι ότι οι αρχηγοί της ομάδας του είπαν να διώξει τον Τζεμπουρ. Από την ΠΑΕ άφησαν να διαρρεύσει πως το θέμα θεωρείται λήξαν και πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν δίχως προβλήματα τη συνεργασία τους. Σε διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο οδηγείται η ΑΕΚ μετά την πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μην βοηθήσει την Ένωση. Ο μεγαλομέτοχος του δικέφαλου σε επικοινωνία που είχε με μέλη της διοίκησης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και πως αν δεν βάλουν χρήματα και οι άλλοι μέτοχοι δεν πρόκειται να βάλει ούτε και αυτός. Με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης ο Κώστας Μανωλάς και υπάρχουν φόβοι πως θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιαννη βρίσκεται από χθες το μνημόνιο συνεργασίας το οποίο εστάλει από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα και μέχρι την Πέμπτη είναι πιθανό να πέσουν οι υπογραφές για να αλλάξουν χέρια το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο οικονομικός έλεγχος όπως διαρρέει η πλευρά του Σουλτα Αλ Σαουντ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και εκτιμάται ότι στα μέσα Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να γίνει το νέο αφεντικό του Παναθηναϊκού. Στις 4 Νοεμβρίου θα κριθεί εάν η Arboris Capital θα εξουσιοδοτηθεί να φέρει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς χθες το διοικητικό συμβούλιο των πρασίνων έδωσε το "ΟΚ" στην διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους «όρους και τις προϋποθέσεις» κάτω από τις οποίες να μπορέσει να υπάρξει συνεργασία με την εταιρεία. Στη διάθεση του Φερειρα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Μπουμσονγκ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε τους Γιώργο Καραγκούνη και Αντώνη Πετρόπουλο, να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας, λόγω ίωσης.

Την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια γνωστοποίησε ο Νίκος Νταμπίζας μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Ο 38 χρόνος αμυντικός της Λάρισας θεωρεί ότι ήρθε η ώρα μετά από 21 χρονιά στα γήπεδα να βάλει τέλος στην καριέρας του και όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση του το φινάλε ήρθε αλλά μια νέα αρχή γίνεται….
Χωρίς τους Σουμπινιο και Κατάι που έχουν δοθεί δανεικοί από τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τους ερυθρόλευκους το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, καθώς μεταξύ των δυο συλλόγων υπάρχει προφορική συμφωνία η οποία και θα τηρηθεί.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου θα διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Τούμπα, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού και ο Τάσος Κάκος θα «σφυρίξει» στο ΑΕΚ-Άρης. Ο Σελίμος στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, ο Κύρκος στο Ατρόμητος-Πανιώνιος, ο Βοσκάκης στο Παναιτωλικός-Ξάνθη και ο Κομίνης στο Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης οι υπόλοιποι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου.

Αύριο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα εξετάσει την δεύτερη αίτηση του Δημήτρη Καλόπουλου, ο οποίος ζητάει να εκδοθεί αθωωτική απόφαση έτσι ώστε να επιστρέψει στη διαιτησία. Όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα στείλει την υπόθεση στην Κεντρική επιτροπή Διαιτησίας, όπως έγινε με τις υποθέσεις των διαιτητών Δημητρόπουλου, Βερρή και Κουτσουμπού, η οποία όμως δεν θα δεχθεί να εξετάσει την υπόθεση, αφού δεν έχει στοιχεία, οπότε και θα παραμείνει στα χέρια του 9ου ανακριτή.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η συμμετοχή του Λαζαρου Παπαδόπουλου στον αυριανό αγώνα με την Φερενμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Euroleague, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση. Στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τους αγώνες πρωταθλήματος τέθηκε ο Κεϊλίν Λούκας, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του, ενω. μάχη με τον χρόνο αναμένεται να δώσει ο Μιχάλης Πελεκάνος, έτσι ώστε, να ενισχύσει τον Θρύλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στις 20 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου