Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ερυθρόλευκη γιορτή στη Νέα Υόρκη!



Αποστολή Νέα Υόρκη Φώτης Ρουμελιώτης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Νέα Υόρκη. Αν και ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κατάφερε να παραστεί λόγο καθυστέρησης της πτήσης του από το Λονδίνο η ερυθρόλευκη γιορτή στην μητρόπολη του κόσμου είχε εξαιρετική επιτυχία. Οι ερυθρόλευκοι ομογενείς γέμισαν ασφυκτικά τον χορό της εκδήλωσης στο Ραφήνα και πανηγύρισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Στην κεντρική λεωφόρο του Μανχάταν κυριάρχησε το ερυθρόλευκο χρώμα τόσο από τις σημαίες του Ολυμπιακού αλλά και από τις Αμερικάνικες. Παρά την απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο οι φίλοι των πρωταθλητών από την Νέα Υόρκη είχαν την ευκαιρία να έχουν κοντά τους την σύζυγο του προέδρου Αθανασία Μαρινάκη όπου και παρέλαβε το βραβείο Νίκος Γουλανδρής εκ μέρους συζύγου της. Φυσικά και η κ Μαρινάκη εκτός από τις ευχαριστίες της προς τα μέλη του συνδέσμου δήλωσε. ΄΄ Εκ μέρους του πρόεδρου Βαγγέλη Μαρινάκη δίνω τους χαιρετισμούς μας στην ομογένεια και τους οπαδούς του Ολυμπιακού μας και σε σας προσωπικά και την δέσμευση του κ Μαρινάκη για τα επόμενα πρωταθλήματα που έχει υποσχεθεί σε όλους μας ΄΄.
Η ερυθρόλευκη ομογένεια τίμησε το sport tv και τον Γιώργο Κυριακίδη για την προσφορά τους όπως και το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά Κανάλι 1 και τις αθλητικές εφημερίδες Πρωταθλητής και Γαύρος
Στην εκδήλωση ο σύνδεσμός της Νέας Υόρκης εκτός από την βράβευση του προέδρου της ΠΑΕ απέδειξε και την αγάπη του για τον ερασιτέχνη στηρίζοντας δυο Ελληνοαμερικάνες αθλήτριες από την κολύμβηση.
Συγκεκριμένα δόθηκαν από 4.000 δολάρια στην Λυσιτράτη Χαλκίδη και στην Δάφνη Σκέλος από προσφορές του τοπικού κλάμπ αλλά και επώνυμων φίλων της ομάδας.

Φώτης Ρουμελιώτης

1 σχόλιο:

  1. Φώτη μου σ'ευχαριστώ,για την αποστολή εικόνων
    -στον "Τοίχο"μου-από την εκδήλωση των ομογενών
    μας,για τον Θρύλο μας στη Ν.Υόρκη,καθώς και της Βράβευσης του Βαγ.Μαρινάκη,δείχνοντας μου έτσι,ότι μεέχεις-όπως κι'εγώ-μεσ'στο μυαλό σου,σαν...ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΓΑΥΡΟ!!!!
    Καλή επάνοδο και καλή επιτυχία στο έργο σου
    Cpt.Bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή