Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτιο Sportnews 20-9-2011

Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί στο ματς με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ, εξέφρασε ο Ζαν Μακούν με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Έτοιμος να τεθεί στη διάθεση της Εθνικής μας ομάδας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χοσέ Χολέμπας. Την απόφαση της ΕΠΟ περιμένουν στον Πειραιά για να ανακοινώσουν τους Μόνχε και Ζαραδούκα. Σε απολογία κλήθηκαν οι ερυθρόλευκοι από την Πειθαρχική επιτροπή της Σουπερ Λιγκ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με την Ξάνθη.

Την πρώτη δήλωση του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ προς του φίλους του Παναθηναϊκού, έδωσε στην δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας. Σε αυτήν, ο Άραβας επενδυτής αναφέρει ότι: «Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού», ενώ τονιζει πως μετα την θετική αξιολόγηση της προσφοράς του θα ήταν χαρούμενος να έρθει στην Αθήνα να υπογράψει σχετική συμφωνία. Παράλληλα δίνεται στην δημοσιότητα και το προφίλ του, το όποιο αναφέρει πως είναι πτυχιούχος των οικονομικών και στη διοίκηση επιχειρήσεων και μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας είναι ιδιοκτήτης αρκετών εταιριών που εμπλέκονται σε κατασκευές, πωλήσεις ακινήτων και βιομηχανική ανάπτυξη στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, επενδύει σε χώρες του τρίτου κόσμου της Ασίας και της Αφρικής. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Βαρδινογιαννης έδωσε διορία 48 ωρών στον Άραβα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά των ανενεργών μετοχών του, προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για τις διαπραγματεύσεις.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας ''Petit Chateau SRL'' και της Διοίκησης της ΠΑΕ. Η συνάντηση των δύο πλευρών κράτησε περίπου 2 ώρες και στη συνεχεια η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως επήλθε προφορική συμφωνία σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου και εισόδου της ιταλικής εταιρείας στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και πως εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της.

Επικυρώθηκε στο συμβούλιο της ΕΠΟ ο υποβιβασμός του Ηρακλή στην Γ' Εθνική, μετά την προσφυγή του "γηραιού" στα πολιτικά δικαστήρια. Σήμερα εκδικάστηκε η αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων του Ηρακλή από το Διοικητικό Εφετείο. Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αναμένεται η κατάθεση των υπομνημάτων και όπως όλα δείχνουν η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή. Απορρίφτηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής του γηραιού για να μην γίνει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος. Δεν θα βγει ούτε σήμερα η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, όποτε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα μπορέσει να εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακου και της Δοξας Δράμας. Οριστικά στην Football League 2 θα αγωνίζεται και ο Εθνικός, καθώς απορρίφθηκε η έφεση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ στην Football League έμεινε η Καλλιθέα.

Με τις κατηγορίες της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης, της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και της δωροδοκίας απολογήθηκε σήμερα στον 9ο τακτικό Ανακριτή ο Μάκης Ψωμιάδης.
Ο επικεφαλής της Πανιώνιας Κίνησης Βασίλης Τσάβαλος είναι από χθες το νέο αφεντικό στον ερασιτέχνη Πανιώνιο. Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα εξέδωσε η Νεοσμυρνιωτικη ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Ιταλία, όπου θα λάβει μέρος σε σειρά φιλικών αναμετρήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Στην Ιταλία οι ερυθρόλευκοι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Κάλιαρι, μαζί με τις Σιένα και Παρτιζάν και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 25 Σεπτεμβρίου. Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ δεν θα δώσουν το «παρών» οι τρεις διεθνείς, Μάρκο Κέσελ, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου