Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάκας: "Μετρητά τα 20 εκατ."


Ο εκπρόσωπος του Άραβα Πρίγκιπα, με δηλώσεις του στο «Sport TV» τόνισε πως παρά το πέρας της προθεσμίας, οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που δεν έφθασε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την πλευρά Βαρδινογιάννη, η έγγραφη εξουσιοδότηση από τον πρίγκιπα, δεν ήταν άλλος από τη γενική τριήμερη αργία στην Αραβία που τελειώνει την Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάκα:

Στην παρέλευση της 48ωρης προθεσμίας του Τζίγγερ: «Το γραφείο του πρίγκιπα στην Τζέντα δεν λειτουργεί, λόγω της τριήμερης αργίας. Τη Δευτέρα θα επιστρέψω στην Αθήνα με τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσει η διαδικασία».

Στην εγγυητική: «Δεν χρειάζεται εγγυητική επιστολή για τα 20 εκατομμύρια ευρώ από τη στιγμή που θα δοθούν μετρητά».

Στο ποσοστό των μετοχών που θέλει να αποκτήσει: «Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό που ενδιαφέρει είναι το 54,7%. Αφού πρώτα εξασφαλιστεί το συγκεκριμένο ποσοστό, μπορεί να γίνει και σύμπραξη με όποιον ενδιαφερόμενο».

Στο γήπεδο: «Προέχει η κατασκευή του, αφού είναι η ουσία της υπόθεσης για την εμπλοκή του πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό. Αν υπάρχει έτοιμο σχέδιο για τον Βοτανικό, αύριο, το γήπεδο θα γίνει εκεί ή αλλιώς, όπου μπορεί να κατασκευαστεί».

Στους φιλάθλους: «Δεν πρέπει να αγωνιά ο κόσμος γιατί αν προχωρήσει το deal, θα ζήσει και πάλι μεγάλες ημέρες».

Στο ενδεχόμενο να έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα: «Σκέφτεται να έρθει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή».

Στο τι τον έκανε να ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά μέσω της αγοράς της ομάδας θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου