Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτιο Sportnews 14-9-2011

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την απραξία των 5 μηνών χωρίς επίσημο παιχνίδι και υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 από την πιο έτοιμη Μαρσειγ χθες το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού να δυσκολεύει για τους ερυθρόλευκους, ωστόσο όπως δήλωσαν παίκτες και προπονητής δεν θα το βάλουν κάτω, ενώ την στήριξη του στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες η δυο με ανατροπή επεφύλασσαν τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπαρτσελόνα-Μίλαν αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, ενώ 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του Ντόρτμουντ-Αρσέναλ και Βικτόρια Πλζεν-Μπάτε Μπορίσοφ και 0-0 το Γκενκ-Βαλένθια. Η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Λεβερκούζεν, ενώ ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη με 2-1 από τη Ζενίτ και το ίδιο έκανε και η Πόρτο κόντρα στη Σάχταρ με το ίδιο σκορ. Το δεύτερο πιάτο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σερβίρεται απόψε με τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σιτι-Νάπολι, Ίντερ-Τραμπζοσπόρτ, Λιλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βασιλεία-Ουτελούλ, Μπενφίκα-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Άγιαξ-Λιόν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη μάχη του EuropaLeague ρίχνεται αύριο η ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ. Υπομονή για ενενήντα λεπτά θα πρέπει να δείξουν οι κιτρινόμαυροι όπως υποστήριξε ο Λεονάρντο κατά την αποχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο, ενώ πρόσθεσε πως το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής βρέθηκε και ο Σταυρός Αδαμιδης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους παίκτες.

Το διοικητικό σίριαλ στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Ο Ανδρέας Βγεννόπουλος αποφάσισε σήμερα να απαντήσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη με ανακοίνωση που αφήνει ερωτηματικά, καθώς από την μια ο Mr Mig δηλώνει ότι δεν αντέχει να διασύρεται κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται από ορισμένα ΜΜΕ και μιλά για πτώχευση των πρασίνων και από την άλλη σε υστερόγραφο λέει ότι υπάρχει και επόμενη μέρα για το τριφύλλι. Έκτακτη σύσκεψη το πρωί της Πέμπτης με στενούς του συνεργάτες για το θέμα του Παναθηναϊκού συγκάλεσε ο Ανδρέας Βγεννόπουλος, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποσύρει το αίτημα του για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Γκερκελι Ρουντολφ κατά την επίσημη παρουσίαση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Λαζλο Μπόλονι την συμμέτοχη των Αθανασιαδη, Φωτάκη και Λαζαρ στο αυριανό παιχνίδι με την Τοτεναμ στη Τούμπα για την φάση των ομίλων του EuropaLeague. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω όσον αφορά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Βασίλης Φλωρίδης στην εφημερίδα «Metrosport».

Νέο τετραετές συμβόλαιο για 2+2 χρόνια με την εθνική Γεωργίας υπέγραψε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.
Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση, καθώς ο 29χρονος γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Ηλίας Ζούρος διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισόδιο μεταξύ τους, καθιστώντας σαφές πως οι σχέσεις τους είναι άριστες και το κλίμα στην Εθνική εξαιρετικό εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Γαλλία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. «Να προσέχουμε τι λέμε», είπε ο διεθνής σέντερ. «Είναι για γέλια. Είμαστε όλοι αγαπημένοι», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου