Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτιο Sportnews 12-9-2011

Ο Ολυμπιακός με όπλο την έδρα του θα επιδιώξει απόψε στις 21.45 να μπει με το δεξί στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ. Έτοιμος ο Ιμπαγάσα, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή μαζί με τον Τζιμπούρ, εκτός έμεινε ο Φετφατζίδης. Από την άλλη πλευρά την πρώτη της νίκη θα επιδιώξει και η Μαρσέιγ, η οποία στο Σαμπιονά μετά από 5 αγώνες δεν έχει καταφέρει να την γευτεί. Ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση των Γάλλων ακολούθησαν οι Βαλεμπουενά και Ζινιάκ, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μίλαν στο Καμπ Νου ξεχωρίζει στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τσέλσι-Λεβερκούζεν, Γκενκ-Βαλένθια, ΑΠΟΕΛ-Ζενίτ, Πόρτο-Σαχτάρ, Βικτόρια Πλζεν-Μπάτε Μπορίσοφ και Ντόρτμουντ-Άρσεναλ τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χωρίς την στήριξη των οπαδών του θα αντιμετωπίσει ο παναθηναϊκός το Σάββατο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπως αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία μετά την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. Αποδεκτή έγινε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη η λύση που πρότεινε ο Ανδρέας Βγεννόπουλος για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ωστόσο ο Τζίγγερ με ανακοίνωση του διευκρίνισε πως θα πάει στα δικαστήρια για όσα εξαπέλυσε σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο ο Mr Mιg στην χθεσινή του συνέντευξη. Αρωγός στη βοήθεια για το καλό του συλλόγου θα σταθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως επεσήμανε με δική του ανακοίνωση.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ για το Europa League και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο στο Βέλγιο, στους οποίους δεν βρίσκονται ο τραυματίας Καφές και ο τιμωρημένος Μάκος.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2011-12 στο γήπεδο της Τούμπας με τον Βιεϊρίνια να δηλώνει πως προτιμάει την κλασική με τις ασπρόμαυρες ρίγες γιατί είναι πιο πολύ συνδεδεμένη με την ομαδα. Ο Γιωργος Γεωργιάδης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς με την Τότεναμ για το Europa League αλλά και τον αγώνα με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Απών από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν και ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας έτσι ώστε να έχει πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Άγγλους, κάτι που θα αποφασιστεί αύριο όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για την 1η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Οι «πράσινοι» κλήθηκαν και για τη 2η μαζί με τους Παναιτωλικό και Άρη.

Η προσπάθεια πρόκρισης στους ημιτελικούς του Eurobasket για την Εθνική μας ομάδα ξεκινάει την Πέμπτη στις 18.00 με αντίπαλο την Γαλλία. Στους υπόλοιπους αγώνες για την φάση των 8 της διοργάνωσης η Ισπανία υποδέχεται την Σλοβενία, η Λιθουανία τα Σκόπια και η Ρωσία την Σερβία.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου