Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η επιστροφή του Σούμι

Η επιστροφή του Βασιλιά είναι γεγονός. Ο Μίκαελ Σουμάχερ, μετά από απουσία 4 ετών, θα ξανακάτσει στο κόκπιτ της Φόρμουλα 1, καθώς ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μερσέντες. Κάτι τέτοιο αποκάλυψε η Γερμανική Μπιλντ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τον Σούμι να επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Το συβόλαιο που υπέγραψε ο 41 ετών Μίκαελ Σουμάχερ είναι χρυσό, καθώς για αυτόν τον 1 χρόνο που θα καθίσει στο τιμόνι της Μερσέντες, θα αμειφθεί με το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Το ντεμπούτο του Γερμανού θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο γκραν πρι της νέας σαιζόν, που θα λάβει μέρος στο Μπαχρέιν στις 14 Μαρτίου, ενώ ο ομόσταυλος του Σούμι θα είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της Φόρμουλα 1, ο επίσης Γερμανός, 24χρονος Νίκο Ρόσμπεργκ.

Να θυμίσουμε πως ο Σουμάχερ είχε προσπαθήσει και πέρσι να επιστρέψει στην ενεργό δράση, με τα χρώματα της αγαπημένης του Φεράρι, στην θέση του τραυματία Φελίπε Μάσα, όμως ένα πρόβλημα στον αυχένα δεν του επέτρεψε το μεγάλο come back. Φέτος όμως, το αυχενικό του πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν, με τον μεγάλο Μίκαελ Σουμάχερ να μετρά πλέον αντίστροφα, για την ιστορική του επιστροφή στην Φόρμουλα 1.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου