Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκινάει προπονήσεις ο Λούα Λούα

Σήμερα ξεκινάει προπονήσεις ο Λούα Λούα. Ήδη ο Κονγκολέζος επιθετικός πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις, και αύριο Πέμπτη από ιατρικές και όπως του έγινε γνωστό θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής για πρώτη φορά, οπότε και ο Ζίκο θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση είναι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απρόοπτου την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα υπογράψει το συμβόλαιο του που θα είναι διάρκειας έξη μηνών και το καλοκαίρι θα αποφασίσουν στον Ολυμπιακό και ανάλογα την προσφορά του αν θα του το ανανεώσουν η όχι.
Λέγεται ότι ο Λουα Λουα δείχνει ότι έχει αλλάξει πολύ και αυτό το διαπίστωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πρώτη παρουσία του στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.
Ένας άλλος…Λουα Λουα έχει εμφανιστεί και προφανώς έχει καταλάβει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία για να παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό, αλλά και σε μια Ευρωπαϊκή ομάδα.
Η εμπειρία του από το Κατάρ ήταν τραγική και όπως είπε σε κάποιον «τα χρήματα τελικά δεν έχουν καμία σημασία. Να παίζεις μπάλα μετράει…»

Κώστας Σαμοθράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου