Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Πάντος: "Να είμαστε όπως με τον ΠΑΟ"


Αποτελεί πλέον μία από τις σημαίες του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Πάντος μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, στην οποία πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Πάνω από όλα, όμως, είναι ένα παιχνίδι γοήτρου και αυτά τα παιχνίδια έχουμε μάθει να τα κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο".

Για την ευρωπαϊκή επιτυχία: "Ξεκινήσαμε με στόχο να μπούμε στους ομίλους, κάτι που δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε. Ύστερα αλλάξαμε προπονητή, είχαμε τόσους πολλούς τραυματισμούς, αλλά συσπειρωθήκαμε και μπορέσαμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση". Για τον Ζίκο: "Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο προπονητής, όποιος και αν είναι αυτός, είναι σεβαστός από όλους και οφείλουμε να ακούμε τις συμβουλές του. Είναι μία τεράστια προσωπικότητα και θέλει να συνδυάζει το καλό θέαμα με την ουσία. Σίγουρα, θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου. Ο Ζίκο εμπνέει τους παίκτες και αν η σχέση παικτών και προπονητή είναι καλή, αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο".

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: "Ο πρόεδρος μας εμπνέει, είναι πάντα κοντά στην ομάδα και η παρότρυνσή του και ο λόγος του μας δίνει δύναμη".

Για τον ρόλο των Ελλήνων παικτών: "Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που μπορούν να εμπνεύσουν μέσα στα αποδυτήρια γιατί ξέρουν καλύτερα τα πράγματα. Έχουν περάσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και ήταν πάντα μπροστάρηδες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχωρίζουμε Έλληνες με ξένους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια και να δίνουμε το καλό παράδειγμα".

Για τους χαμένους βαθμούς: "Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και για αυτό απωλέσαμε βαθμούς. Ωστόσο, κερδίσαμε ντέρμπι σε δύσκολες έδρες όπως η Τούμπα, το ΟΑΚΑ, το Αλκαζάρ και αυτοί οι βαθμοί είναι χρυσάφι. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι είχαμε προβλήματα, κυρίως τραυματισμών παικτών που είναι σημαντικοί για την ομάδα. Αλλά αυτοί που τους αντικατέστησαν, έδωσαν τα πάντα".

Για την αποθέωση που γνωρίζει : "Όταν ακούω το "Τάσος Πάντος οεοε", νιώθω υπέροχα. Ωστόσο, πέρα από τα υπόλοιπα, αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν παίκτη. Ο κόσμος δεν κάνει ποτέ λάθος και γνωρίζει πότε ένας παίκτης δίνει την ψυχή του μέσα στο γήπεδο".

Για το αν θα βάλει γκολ: "Δεν με αγχώνει. Ας κερδίσουμε και ας μη βάλω γκολ. Ο κόσμος το θέλει και εγώ θα το προσπαθήσω".

Για το μέλλον: "Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ".

Το μήνυμα στον κόσμο: "Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να είναι όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το Καραϊσκάκη να είναι πάντα γεμάτο και ο κόσμος να μας δίνει ώθηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα ενωμένη με κόσμο, διοίκηση και παίκτες είναι ανίκητη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου