Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Με πολλά νέα πρόσωπα η ΑΕΚ


Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι (20:00, /ΑΝΤ1) η ΑΕΚ κόντρα στην Άντερλεχτ. Η Ένωση χωρίς κανένα άγχος, αφού δεν έχει ελπίδες για πρόκριση θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Europa League κυρίως για την αξιοπρέπειά της.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να κατεβάσει μία τελείως αλλαγμένη 11άδα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί σε παιχνίδια της ΑΕΚ.

Το πιθανότερο σχήμα με το οποίο οι Κιτρινόμαυροι θα ψάξουν το τρίποντο είναι με τους Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Μανωλά-Χέλγκασον τα δύο στόπερ και τους Κοντοέ και Εγγλέζου στα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα).

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μάκος με τον Κάλα (χωρίς να αποκλείεται ο Βάργκας), ενώ η τριάδα μπροστά τους θα απαρτίζεται από τους Λεονάρντο, Γκερέιρο, Κλωναρίδη (ή Μπερνς).

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωστένογλου θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Εκτός θα βρίσκονται οι Δέλλας, Γεωργέας, Αραμπατζής, ενώ απουσιάζουν και οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Καφές και Γκούντγιονσεν.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Χελγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου